8.1.2012

Nyt se alkaa...

Nyt on henkinen possu teurastettu eli tervetuloa Lihattomien Tyttöjen vegaaniseen ruokablogiin...tai siis sen yritelmään.

Arvon allekirjoittaneet ovat semiuusiovegaaneja, jotka päättivät ottaa härkää sarvista ja päästää sen vapaaksi laitumelle. Pyrimme lupaamaan railakasta menoa, värikkäitä kommentteja ja suoriutumaan tästä ihmiskokeesta ilman suorituspaineita.

"Lihattomat" -Semiuusiovegeblogi sai alkurysäyksensä facebookkia rassanneen Lihattoman Tammikuun alkusysäyksestä. Toinen meistä oli valmiiksi välillä kalaan sortuva viljaton vegetaristi ja toinen urheileva kaikkea mustustava ruokaneurootikko. Yhteisymmärryksestä he löysivät toisensa ja ryhtyivät vegaaneiksi...tosin toinen pisti vielä paremmaksi ja ryhtyi viljattomaksi raakavegaaniksi...tai jotainsinnepäin. Toinen päätti ottaa vuoden määräaikaisen kokeilun ja toinen loppuelämän...tai ehkä hieman lyhyemmän, kuten puoli vuotta tai kaksi viikkoa, kokeilun. Lupaamme kuitenkin kirjoittaa tätä blogia kokonaisen vuoden...ainakin...ehkä pidempään.

Tällä blogilla pyrimme jakamaan ihmiskokeemme tuloksia ja aivoituksia. Tavoitteena on oppia ja jakaa tietoa, koska aihe on allekirjoittaneillekin varsin uusi. Ei tämä muuten olisi ihmiskoe. Tukenamme on joukko oikeita vegaaneja, luontoaktivisteja, eettisten arvojen kannattajia, henkiparantajia ja universaalin energian ymmärtäjiä - mutta taviksia ei saa unohtaa (toisen kommentti).

Me olemme vakavissamme.

Näin ensimmäisen yhteisen vegaanisen lounaan myötä (jossa tapahtui vain yksi myrkytys yritys), julistamme missiomme alkaneeksi. Toivottavasti viihdytte.

R&S

ja lopuksi....terveisiä lahtaamolta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti